Kinderpartijtjepapagaai zonder achtergrond klant

Kom je ook op mijn feestje?
Hoe leuk is het om je verjaardagsfeestje te vieren bij FunFestijn! Met een coole uitnodiging van FunFestijn nodig je jouw vriendjes en vriendinnetjes uit. Er wordt een tafel voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes gereserveerd. De limonade en snoepjes staan voor je klaar en voor ieder kind is er een kleurplaat en een ballon. Wil je taart of cupcakes? Dat kan allemaal bij FunFestijn!

Taart
Wij kunnen ook een (slagroom)fototaart bestellen van de Hema. Wij rekenen hiervoor de prijs van de Hema en plus €1,00 service- en servieskosten p.p. Indien je een Hema fototaart wilt, is het belangrijk dat wij dit uiterlijk 2 werkdagen van te voren weten.

Deze 9 persoons fototaarten kosten €12,50 per stuk, exclusief service- en servieskosten. De afbeeldingen van de taarten kun je digitaal aanleveren. Stuur de afbeelding via een e-mail.

Klim jij als een stoere piraat in de toestellen of maak je de mooiste sprongen op de trampoline? En tijdens de disco kun je jouw beste moves kunt laten zien! Genoeg gesprongen, geklommen en gedanst? Dan kunnen jullie genieten van een heerlijk verjaardag menu. Je kunt kiezen uit een menu met frietjes en frikadelletjes, kipnuggets en kaassoufflés of een menu met poffertjes. Aan het einde van het partijtje mogen jullie allemaal een kadootje uit de schatkist uitzoeken! Kinderfeestjes kunnen niet in de vakanties (op doordeweekse dagen) gereserveerd worden.


Tarieven

Kinderfeestje
Entree, snoepjes, onbeperkt limonade, keuze uit frietjes met 3 minisnacks of poffertjes en voor
ieder kind een kadootje uit de schatkist.
12,00 euro per kind
Antislip sokken
Deze zijn verplicht i.v.m. veiligheid en hygiëne.
1,50 euro (gereduceerd tarief bij een partijtje)
Extra
(mini)cupcakes
1,00 euro per kind
Extra
Hema slagroom(foto)taart
Kosten van de taart+
€1,00 service- en servieskosten p.p.


Wensen, suggesties of reserveren?
Zijn er wensen, suggesties of wil je reserveren? Vul het aanvraagformulier in voor de reservering  (op vrijdag 14 september zijn geen reserveringen mogelijk). Voor overige vragen of suggesties kun je altijd een mail sturen.

Groot feest bij FunFestijn!

Leuk uitstapje voor kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang!
Schoolvakantie? Regenachtige middag? Tijd voor een leuk uitstapje naar FunFestijn. Kinderen kunnen zich even heerlijk uitleven op de trampoline, in de klimtoestellen of glijden van de glijbaan. Buiten de schoolvakanties is de entree op dinsdag,  donderdag, woensdagochtend en vrijdagochtend extra voordelig!

Kraamfeest bij FunFestijn!
Baby’tje geboren? Wilt u alle kraamvisite in één keer ontvangen? FunFestijn is dé plek om uw kraamfeest te vieren! Terwijl de kinderen heerlijk spelen kunnen de volwassenen zich vermaken in de sfeervolle feestruimte.

Nog meer mogelijkheden!
Wordt opa 80 jaar? Zijn opa & oma 40 jaar getrouwd? Familie reünie organiseren? Een Sinterklaasfeest met het bedrijf? Het kan allemaal bij FunFestijn!

Nieuwsgierig? Stuur een e-mail.