Gastenboek

Heeft u een bezoek gebracht aan FunFestijn? Leuk! Schrijf iets in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
13 berichten.
Loek uit Hoogkarspel schreef op juli 24, 2019:
Paar weken terug een super leuke ochtend met de Kinderen gehad. De speeltoestellen vonden ze super. Het is er schoon en het eten en drinken Is heel goed. Je moet wel antislipsokken kopen voor de veiligheid. Maar 1, voor mij in ieder geval, dik minpunt is dat het niet rookvrij is. Er word op de buitenspeeltuin gerookt. En met de deur open zodat het ook naar binnen waait!
Toos uit Hoogkarspel schreef op maart 3, 2019:
Afgelopen vrijdag voor het eerst bij Funfestijn geweest met onze dochter van bijna twee jaar. Wat een fijne plek om even lekker te spelen. De medewerksters ontzettend hartelijk, kindvriendelijke en klantgericht. Dat gaf meerwaarde aan de gehele ervaring. Alles heel overzichtelijk, netjes en schoon. Het eten en drinken prima voor elkaar en lekker. Zeker een plek om vaker naar toe te gaan.
Martijn uit Zwaag schreef op oktober 30, 2017:
Vorige week de verjaardag van onze dochter gevierd bij Funfestijn in Medemblik. We kwamen er al vaker en waren altijd al tevreden, maar deze dag was zeer geslaagd en het was gewoon allemaal perfect geregeld. Het eten was goed en op de afgesproken tijd. Tevens werd er rekening gehouden met aparte wensen. Het is er ruim en overzichtelijk zodat je goed zicht kunt houden op de kids. En medewerker Marinda was een verademing. Iemand die nog werkt volgens het motto "klant is koning". Niets was voor haar teveel moeite en mede daardoor was het een topdag. Dus dank je wel Marinda en de rest van de medewerkers!
Fam. Dijkstra uit Slootdorp schreef op september 20, 2017:
Wij hebben een topfeest gehad 10 september 2017 op een toplocatie! Wat hebben de kinderen genoten tijdens de 6 jarige verjaardag van onze dochter, en de ouders genoten van het kraamfeest van onze andere dochter. Een mooi gezellig versierd zaaltje voor een leuk feest! We hadden heerlijke hapjes en bittergarnituur deze middag, en super lieve bediening. De kinderen kregen chips, snoep en ijs, en veel limonade, tussen het spelen door. Iedereen heeft volop van deze goed verzorgde middag genoten, Funfestijn en medewerkers bedankt, en tot gauw!
Rilana uit Enkhuizen schreef op juni 21, 2017:
Vorig jaar hebben wij de verjaardagen van onze 2 dochters hier gevierd. Dit was zo goed geregeld en iedereen was zo blij,dat wij besloten om dit dit jaar weer te doen. En wederom was het een groot succes. Funfestijn jullie worden weer hartelijk bedankt voor de goede zorgen. Tot volgend jaar!
Rosemarie uit Hoorn schreef op maart 19, 2017:
Mijn 40e verjaardag gevierd in het funfestijn. Bijna 20 kinderen en 30 volwassenen. Dat past in maart niet in mijn huis. We hebben in december een kinderfeestje gehad in funfestijn en toen ontstond het idee om mijn verjaardag daar te doen. De volwassenen in het zaaltje en de kinderen lekker spelen. Super goed geregeld, cakejes, bittergarnituur, (VEGA)buffet......Zelfs een bezoek van een ballonnen piraat was mogelijk. Wat hebben wij genoten! De kinderen hadden een supermiddag, dus de papa's & mama's ook! DANK JULLIE WEL!
Suzan dekker uit Midwoud schreef op december 9, 2016:
Op 26 november hebben wij een kraamfeest gevierd bij funfestijn ter ere van de geboorte van onze zoon Siem. Ik zou het iedereen aanraden. Perfecte locatie! Gasten kun je ontvangen in een apart zaaltje terwijl de kids lekker aan het spelen zijn. Zeer goed verzorgd en helemaal naar onze wens verlopen.
RijnDijk Construction B.V. uit Schagen schreef op november 30, 2016:
Wat een geweldig speelparadijs. Overzichtelijk en ontzettend hygiƫnisch. Wij komen hier al een aantal jaren Sinterklaas vieren voor de kindjes van onze medewerkers. Vooraf altijd met Jitty goed contact wat de wensen zijn. Ieder jaar is het Sinterklaas thema weer goed doorgevoerd. Dit jaar hebben wij Sint en zijn Pieten via Funfestijn uitgenodigd ;-). Wat een feest. Er was eerst aandacht voor alle kindjes welke op dat moment aanwezig waren in het speelparadijs. Daarna gingen we naar de zolder waar de Pieten slaapkamer gevestigd is. In 1 woord SUPER. Wij hebben net als voorgaande jaren weer genoten. Groeten RijnDijk Construction (Kimberley)
Ellen Schulze uit Enkhuizen schreef op september 17, 2016:
Op 8 september 2016 hebben wij na het bezoek aan kasteel Radboud ons schoolreisje voortgezet bij Funfestijn. Een patatje als lunch en onbeperkt limonade. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het 'speelgebeuren' is overzichtelijk en schoon. Zowel de kinderen als de begeleiders hebben optimaal genoten. En tot slot nog een leuke verrassing: een boekje voor de kinderen om samen of zelf te lezen. Hartelijk bedankt!
Dorien van Leeuwen uit Medemblik schreef op september 16, 2016:
Wij hebben op 11 September ons kraamfeest gevierd bij het Funfestijn als ontvangst een geboorte cupcake en warme hapjes voor bij de drankjes we hebben onze eigen wensen kunnen aangegeven erg fijn! Iedereen heeft ontzettend genoten de kinderen konden heerlijk binnen & buiten spelen. Bij het funfestijn is het schoon ,overzichtelijk en vriendelijk personeel! Bedankt
Yolanda Kuin uit Hoogkarspel schreef op juli 14, 2016:
Op 2 juli hebben wij met ongeveer 42 volwassen en 37 kinderen een feest gegeven bij het Funfestijn. Wat was het een geweldige middag, alles zo goed verzorgd. Het zaaltje is prachtig om met een groep aan te zitten en de kinderen hebben zich uiteraard ontzettend goed vermaakt. Binnen en buiten ziet alles er keurig uit. Onze complimenten!
Mirella en Rick uit Zwaag schreef op juli 6, 2016:
We hebben hier onlangs onze verjaardagen gevierd! Die van onszelf en van onze 2 kids van 3 & 7 jaar. Er was visite tussen de leeftijd 1-78 en iedere heeft het fantastisch gehad! Het aparte zaaltje is ze e schikt voor feestjes en is mooi ingericht. De Kids kunnen veilig en schoon en veilig spelen ... Het personeel is super gastvrij en zet zich in om je een geweldig feest gevoel te krijgen ! Een aanrader voor klein en groot...en nog betaalbaar ook. Top dames onze complimenten en tot volgend jaar !
laura schreef op juli 5, 2016:
FunFestijn is fijn voor ouders en kids. De kids kunnen zich goed vermaken in de speeltoestellen en buiten. De ouders kunnen zitten in een comfortabele ruimte. Ook lekker om even wat te werken en de kids lekker spelen.