Privacy Statement

FunFestijn is een indoorspeeltuin gevestigd in Medemblik met als bezoekadres

Randweg 3, 1671 GG Medemblik

Geregistreerd bij de KvK onder nummer 56591063

Wanneer je onze website bezoekt en ons een bericht stuurt, of op een andere manier in contact met ons komt, is er een grote kans dat je persoonsgegevens bij ons achterlaat. We houden ons bij het verwerken van persoonsgegevens aan de eisen die de privacywetgeving stelt.

In een notendop betekent dat onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleindenwij persoonsgegevens verwerken. Dat doen we via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperkentot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin je toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij je recht respecteren om je persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage aan te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

FunFestijn is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking.

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij kunnen op elk moment en zonder aankondiging wijzigingen aanbrengen in deze privacyverklaring en we raden je daarom aan om deze privacyverklaring zorgvuldig en regelmatig te lezen, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele inhoud.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 11 juli 2018.

Opslag en beveiliging

Wij vinden het erg belangrijk dat je erop kan vertrouwen dat je gegevens bij ons in goede handen zijn en doen er dan ook alles aan om zorgvuldig om te gaan met je persoonsgegevens en ze goed te beveiligen. Hiervoor nemen we elektronische en procesgerichte veiligheidsmaatregelen zoals het gebruik maken van sterke wachtwoorden, de beveiliging van verbindingen via Secure Socket Layer (SSL) technologie.

 

Inzage en wijzigen van je gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of je persoonsgegevens kun je te allen tijde contact opnemen met ons. Je kunt ons ook een verzoek toesturen om de persoonsgegevens die we van je hebben in te zien, te wijzigen, te verwijderen of de verwerking ervan te beperken. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren.

 

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

 

Vragen en klachten

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je vragen of klachten hebt naar aanleiding van deze privacyverklaring of over de verwerking van je persoonsgegevens. Je kan hiervoor contact met ons opnemen via info@funfestijn.nl

Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Bezoek aan onze website

Wanneer je een reservering plaatst via onze website, dan vragen wij om je persoonsgegevens in te vullen. Met het invullen van deze gegevens ga je akkoord dat wij deze gegevens mogen gebruiken om de reservering vast te leggen. Indien je niet wilt dat deze gegevens digitaal worden gevraagd kun je een telefonische reservering doen. Wij gebruiken je gegevens niet voor andere doeleinden. We bewaren de gegevens en berichten die je ons toestuurt zodat we deze kunnen terugzoeken in het geval dat je op een later moment weer contact met ons hierover opneemt.


Social Media
FunFestijn heeft profielen op diverse social media platformen (o.a. Facebook, Instagram) waarmee we je onder andere op de hoogte houden van evenementen, vacatures en acties en je een kijkje achter de schermen geven. Deze platformen hebben elk hun eigen voorwaarden en privacyverklaring waar je mee akkoord gaat op het moment dat je van hun diensten gebruik maakt.

Wanneer je FunFestijn vermeldt in een post door ons te taggen of een hashtag te gebruiken, dan kunnen we je benaderen om te vragen of we deze mogen doorplaatsen op onze eigen kanalen. Wanneer we een foto die jij gedeeld hebt doorplaatsen, dan zullen we altijd jouw originele tekst en jouw account erbij vermelden, tenzij je aangeeft dit niet te willen.

Indien je ons een bericht stuurt via social media, dan bewaart onze klantenservice deze.

Wij maken gebruik van de diverse advertentiemogelijkheden die de social media platformen aanbieden. Zo kunnen we je bijvoorbeeld advertenties tonen op basis van je leeftijd, waar je woont, of je ons volgt en of je bepaalde interesses hebt. Wij hebben geen invloed op de gegevens die jij met het social media platform deelt of die zij op andere wijze over jou verzamelen. Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar de voorwaarden van deze platformen zelf.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op.