Schoolreisjes

Met de hele klas naar FunFestijn!
En dan is het zover. Je gaat met je klas op schoolreisje! Hier wordt het hele jaar naar uit gekeken. In plaats van zitten en luisteren in de klas: klimmen, springen & glijden bij FunFestijn. Een schoolreisje kost per kind €9,00. Dit is inclusief entree, (verplichte) antislip sokken, onbeperkte limonade, en patat! Begeleiders betalen €4,50. Hierbij zit de patat en limonade bij in. Bovendien krijgen ze een gratis kopje koffie of thee. Je kunt met je eigen klas, maar ook met meerdere klassen tegelijk komen. Er is plaats voor 125 kinderen! Neem je juffen en meesters ook gezellig mee en misschien nog wat papa’s en mama’s. Zij zullen zich ook goed vermaken. Is het mooi weer? Dan kunnen jullie ook nog eens lekker buiten spelen!

Ook leuk: je schoolreisje combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan het Bakkerijmuseum of kasteel Radboud in Medemblik.

Bij minimaal 40 kinderen kan je schoolreisje ook op maandag gevierd worden. De overige dagen zijn we gewoon geopend en is er geen minimum. Wil je meer weten? Neem snel contact met ons op via een e-mail.